OLAJFOGÓ ÉS ZSÍRFOGÓ MŰTÁRGYAK TISZTÍTÁSATársaságunk közel 30 éve foglalkozik olajfogó és zsírfogó taszítással. Társaságunk komplex szolgáltatást nyújt szerződött partnerinek, hiszen ezen szolgáltatásunkban a műtárgy szippantás, a műtárgy mosás és az ebből kitermelt hulladék előkezelése is, egy munkamenet része.

OLAJFOGÓ TISZTÍTÁS:

Referenciáink között, iparterületek olajfogó műtárgyai, benzinkutak műtárgyai, illetve autómosó, kamionmosó cégek olajfogói is helyet kaptak. Az itt keletkezett olajos iszap, és olajos víz, veszélyes hulladék, melyhez minden hivatalos okmányt kiállítunk kedves megrendelőink részére (Sz-lap). 

ZSÍRFOGÓ TISZTÍTÁS:

Ebbe a tevékenységi körbe tartoznak, az éttermek, vendéglátóipari egységek konyhai zsírfogóinak a szippantása, átmosása, hulladék elszállítása és előkezelése.

ÁLLAPOTFELMÉRÉS:

Amennyiben nem tudja milyen állapotban van az olajfogó illetve zsírfogó műtárgya, és a hozzájuk vezető csatorna és összefolyó vezetékek, kérjen ingyenes állapotfelmérést és árajánlatot:
06-30-954-8930 (7 és 15 -óráig hívható)

OLAJFOGÓ ÉS ZSÍRFOGÓ MŰTÁRGYAK TISZTÍTÁSA SORÁN AZ ALÁBBI MUNKAGÉPEK KÖZÜL VÁLASZTHAT:

Hagyományos szippantó gépjárműveink, 10 és 12 m3 –es kapacitással bíró célgépek.
Kombinált típusú gépeink nem csak szippantani, de magasnyomású mosó berendezésüknek köszönhetően, képesek átmosni a kívánt területet (csatorna, összefolyó vezeték), és a műtárgyat is.
Mélyszívó berendezéssel felszerelt iszapszívó gépjármű, a mosófelépítmény mellet egy nagyon erős nagyteljesítményű szívóberendezéssel ellátott kombinált jármű.

Társaságunk a hulladék elszállítását és előírásoknak megfelelő kezelését hulladékgazdálkodási és kezelési engedélyealapján el tudja végezni, melyhez a jogszabályokban meghatározott szállítási jegyeket biztosítja

Referenciáink:

MOL Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt.
MÁV Zrt.
BKV Zrt.
Fővárosi Vízművek Zrt
Dreher Sörgyárak Zrt.
Siemens Zrt.
LUKOIL Magyarország Kft.
Győri Keksz Kft.
Richter Gedeon Vegyészeti Gyár Nyrt.
Colas Út Zrt.
GE HUNGARY Kft.
Budapesti Rendőr-főkapitányság